Hemtjänst Kungsholmen

Trygg hemtjänst på många språk

Personlig assistans

VI SKRÄDDARSYR PERSONLIG ASSISTANS EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Vi erbjuder även personlig assistans för den som behöver. Vi har lång och bred erfarenhet av att skräddarsy personlig assistans efter våra kunders behov och önskemål.

Om du anlitar oss så bestämmer du själv hur assistansen ska utformas. Du väljer själv vem som ska vara din personliga assistent och hur schemat ska läggas upp.

Assistansomkostnaden kan användas till olika aktiviteter som du kan gå på tillsammans med assistenten. Du bestämmer själv om det blir mindre utgifter som exempelvis biobesök eller om vi sparar ihop till något större, som en resa.

Du får tillgång till ett helt team

Hos oss får du tillgång till ett eget team med kund- och assistentansvarig, en jurist och en löneadministratör. Det skapar trygghet eftersom du då alltid har egna kontaktpersoner som känner dig och har koll på dina önskemål och behov. Ditt team har dessutom hela tiden stöd från vår väl inarbetade organisation.

Våra personliga assistenter har kollektivavtal och avtalsenliga villkor. De erbjuds fortlöpande vidareutbildningar, vilket ger den rätta kompetensen och gör oss till ett tryggt val.

Flerspråkigheten är vår styrka

Flerspråkigheten är en av våra stora styrkor. Sedan vi började har vi haft många kunder med utländsk härkomst. Vi har därför rekryterat många personer som talar andra språk. Detta gör att du har mycket goda chanser att få en kontaktperson som behärskar ditt modersmål.

Det här erbjuder vi när du får personlig assistans hos oss:

  • Trygghet.
  • Du har självbestämmande över din assistans.
  • Vi har tillgång till de största samlade juridiska kompetens inom assistansbranschen.
  • Ett eget team som känner dig och känner till dina specifika omständigheter och behov.
  • Bred språkkompetens. Armeniska, ryska, persiska, engelska, somaliska och arabiska. Har du behov av något språk utöver detta så gör vi allt vi kan för att ordna det.

 

Vi erbjuder trygg och specialanpassad hemtjänst på många olika språk!